Velkommen til TrompetButikken AS!

Ved å fylle inn dine opplysninger i registreringsskjema (navn, adresse, e-post og telefonnummer) og trykke "send inn", samtykker du til at TrompetButikken AS i fremtiden kan sende deg oppdatert produktinformasjon om alle våre produkter, tjenester, kampanjer og tilbud.

 

Det vil i tillegg i nyhetsbrevene bli sendt ut invitasjoner til konserter, masterclass og instruksjons videoer ulike artister/spesialister innenfor trompet. Samt spørreskjemaer for å kartlegge våre kunders interesse og meninger om ulike trompetrelaterte temaer.

 

Dersom du ikke lenger ønsker å motta Informasjon fra oss, kan du selv når du måtte ønske det avregistrere deg fra denne tjenesten. Det gjør man ved å klikke på «knapp/felt for avregistrering» som du finner nederst i alle utsendelser fra oss.

 

Med vennlig hilsen
TrompetButikken AS

Med respekt for din tilgjengelighet og med hensyn til miljøet, ønsker vi å tilby en mulighet til å motta informasjon angående produkter og tjenester fra Trompetbutikken AS. Du kan når som helst, dersom du ikke lenger ønsker motta nyhetsbrev fra Trompetbutikken AS avregistrere deg ved å sende en e-post til firmapost@trompetbutikken (skriv i emnet feltet «avregistrering nyhetsbrev».Du kan også avregistrere deg ved å klikke på koblingene «linkene» nederst i alle våre utsendte nyhetsbrev som sier «klikk her for å avregistrere deg fra nyhetsbrevet».Du kan også om du måtte ønske det, be om de opplysninger og den informasjon vi har registrert på deg i vårt system Ved å registrere deg i dette registreringsskjema med oppgitt e-post adresse og mobiltelefonnummer samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger for dette formålet.Vi håndterer informasjonen din i henhold til GDPR.